Profiteer van de solden in onze gloednieuwe webshop!

Na de lancering van de website kondigen wij vandaag met evenveel trots onze geïntegreerde, officiële webshop aan! Tijdens deze soldenperiode in januari is er een korting van liefst -20% op alle producten (behalve de dranken). Ga daarvoor naar www.eendracht-aalst.be/webshop en gebruik de kortingscode EA2021.

De kortingsactie tijdens het Cyber Weekend eind november heeft al een pak bestellingen teweeggebracht, waarvoor dank supporters. Maar geen nood, van nagenoeg alle artikelen is er nog een (kleine) voorraad. Wees er dus snel bij om nog een slag te slaan!

Wedstrijdshirts, kledij en accessoires, sjaals, vlaggen, dranken en nog vele andere fanartikelen voor volwassenen en kinderen in huis halen én daarmee onze geliefde club steunen in deze barre tijden zonder inkomsten. Het kan nu in enkele klikken! Scroll via de website 24 op 7 naar de webshop, maak jouw keuzes en betaal eenvoudig online (bancontact/payconiq). Je kan kiezen om jouw bestelling na afspraak af te halen in het Pierre Cornelisstadion of om het te laten opsturen mits een extra verzendkost.

Na deze soldenmaand zullen onze abonnees via e-mail nog hun persoonlijke kortingscode ontvangen, waarmee ze na deze actie van 10% korting kunnen blijven genieten.

Hartverwarmende dranken

In deze koude, sombere wintermaanden kunnen we ons opwarmen aan een heerlijke Eendracht-Gin of –Limoncello. Stokerij De Moor bracht daarnaast, ter ondersteuning van onze Eendracht Aalst Ladies, ook nog voetbalflessen met o.a. Amaretto én Sambuca op de markt, die je eveneens via de officiële webshop kan bestellen.

De bestellingen zijn geopend, profiteer snel van -20% solden via www.eendracht-aalst.be/webshop met de kortingscode EA2021.

Iendracht veroit!

Met dank aan Conversal voor de ontwikkeling.
Meer info of vragen? Mail ons via [email protected]

ONZE PARTNERS

  • Plastiek Hofstade
  • X3
  • Thoen
  • Arijs Begrafenissen
Toegevoegd aan winkelmandje