Eendracht Aalst

0 - 0

donderdag 26 mei 2022 19U30

Mandel United

Eendracht Aalst

0 - 0

Mandel United

donderdag 26 mei 2022 19U30

Er is nog geen voorbeschouwing voor deze wedstrijd.

Met de steun van de massaal opgedaagde supporters probeerde Eendracht het verlies uit de heenmatch goed te maken.  Trainer De Geyseleer rekende hiervoor opnieuw op dezelfde basiself.

Vanaf minuut één was duidelijk wat de intenties van de bezoekers uit Izegem waren.  Alle middelen werden aangewend om het ritme uit het spel te halen.  Eendracht leek zelf ook ietwat afwachtend te beginnen.  Gevolg was veel strijd maar heel weinig echt doelgevaar.  Een kopbal van Libbrecht, door Wantens voor de lijn gekeerd, was halfweg de eerste helft het eerste echte wapenfeit.

Met de rust stilaan in zicht begonnen de ajuinen toch iets meer aan te dringen.  Doelman Goblet pakte de plaatsbal van De Coninck en zat even later ook met de vingertoppen bij de uithaal van Van Den Eynde.  Een laatste poging van De Coninck ging via een verdediger naast.  Het zou dus allemaal in de tweede helft moeten gaan gebeuren.

Na de pauze duwde Cobos Copado al vrij snel een voorzet van De Coninck naast doel en een verre inworp van Geenens werd door de West-Vlaamse defensie bijna in eigen doel gedevieerd.  Aan de overkant ontsnapte Tsague op de tegenaanval maar hij verkwanselde de mogelijkheid.  Intussen regende het ook gele kaarten langs beide kanten.

Met Panneel en later Razzi op het veld werd er extra aanvallende kracht in de ploeg gebracht en dat loonde bijna.  Mbaye kon een actie van Panneel echter niet afronden.  Toen Zutterman uitgesloten werd, kon het slotoffensief pas echt beginnen.  Mbaye kreeg de beste kans maar botste op een knappe reflex van Goblet, die in de extra tijd ook de doorgebroken Razzi nog wist af te stoppen.

Eendracht heeft er alles aan gedaan maar het mocht niet zijn.  Dat hebben ook de supporters gezien want zij trakteerden onze spelers ondanks de ontgoocheling op minutenlang applaus.  We bedanken hen dan ook graag voor de steun tijdens het voorbije seizoen en hopen hen in de volgende campagne terug te zien!

Toegevoegd aan winkelmandje