Member president’s club

 • Joma

  Onze kledijsponsor is een internationaal multisports merk met roots in Spanje. JOMA bestaat 55 jaar en is vandaag de dag actief in meer dan 110 landen. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment waar prijs/kwaliteit centraal staat.

  meer info
 • Accofiska

  Boekhouden en accountancy zit in hun bloed en het kantoor heeft ook een audit-achtergrond. Maar wat Accofiska echt bijzonder maakt, is de analytische kijk op cijfers. Bedrijfseconomisch en fiscaal met u meedenken, dat is het hoofddoel.

  meer info
 • Coppens-Hofman

  Op een boogscheut van het Pierre Cornelisstadion kan je bij Coppens-Hofman terecht voor TV, audio, computer & multimedia, telefonie-tablet-GPS, foto & video, smart devices en oplossingen voor bedrijven.

  meer info
 • Coachpartners

  Personenvervoer en reisorganisatie zijn de sterke punten van Coach Partners, dat opereert vanuit een nieuwe site in Lede. Je kan er een autocar of bus huren voor jouw groep, bedrijf, school of vereniging. Ontdek ook de autocarreizen van Viamundi.

  meer info
 • Eendracht Aalst en Conversal zijn sinds 2011 samen digitaal gegroeid. Onze webpartner kende een forse uitbreiding en is actief in webdesign, webdevelopment en online marketing. Ze staan garant voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

  meer info
 • De Lathauwer

  Het reiskantoor van Bruno De Lathauwer is marktleider op de Afrikaanse safaribestemmingen. Andere specialisaties zijn Nieuw-Zeeland en Australië. Maar je kan er ook terecht voor strandvakanties, citytrips en rondreizen. Vakanties kortbij en ver weg, voor alle budgetten.

  meer info
Toegevoegd aan winkelmandje