• De familie De Smaele heeft al sinds 1948 een sterke band met glas, binnen of buiten. De derde generatie van vandaag beheerst niet alleen de oude ambacht, maar ook hedendaagse trends en innovatieve ontwikkelingen. In hun showroom vind je altijd wat je zoekt.

  meer info
 • Thoen

  Die ene kleine VW-Audi-garage uit 1987 is ondertussen uitgegroeid tot een netwerk van 8 locaties in Zuid-Oost-Vlaanderen. In de loop der jaren kwam er ook nog Seat en Skoda bij. Naast de verkoop en onderhoudsservice omvatten de activiteiten ook nog fleet management en een tweedehandsnetwerk.

  meer info
 • Arijs Begrafenissen

  Arijs Begrafenissen is reeds sinds 1934, of 3 generaties lang, aanwezig in de uitvaartsector. Het begon allemaal met Petrus Arijs en zijn drie zonen, Maurice, Frans en Kamiel. Heden zet Jan Arijs de zaak verder en is het rouwcentrum gevestigd op de Gentsesteenweg te Aalst.

  meer info
 • Goeiedag heeft onder leiding van Ives De Bondt in onze regio zowel een gratis magazine dat 12x per jaar in de bus valt, een eigen stadsradio (105.1 FM in Aalst) als een nieuwssite.

  meer info
Toegevoegd aan winkelmandje