Uw klanten in de watten leggen én de naambekendheid van uw bedrijf vergroten in één vlotte beweging? Dat kan u samen met S.C. Eendracht Aalst, één van de meest traditierijke Vlaamse voetbalclubs.

Het voorbije en het lopende seizoen waren en zijn uiteraard niet makkelijk voor het voetbal en de sport in het algemeen.

Unaniem heeft de Directie én de Raad van Bestuur een duidelijke keuze gemaakt over de weg die moet gevolgd worden om S.C. Eendracht Aalst verder te laten groeien tot een stabiele en succesrijke voetbalclub.
Dit plan “EA 2.0” krijgt de komende maanden zeker verdere vorm en details zullen ten gepaste tijde worden medegedeeld via onze kanalen.

De Raad van Bestuur heeft uitdrukkelijk zijn vaste wil geuit om de club krachtdadig en consequent te besturen, met een zo groot mogelijke transparantie ten opzichte van de Algemene Vergadering, de supporters, de commerciële partners en de medewerkers.

Goed besturen en groeien als club vergt uiteraard middelen. Een partnership met u zou daar een bijdrage aan kunnen leveren. Zonder betrouwbare sponsors en commerciële partners is een efficiënte uitbouw van onze voetbalclub niet mogelijk, en zeker in deze moeilijke tijden. Wie als Partner zijn naam aan onze club verbindt, steunt de grootste sportclub in de grootste stad uit de regio, Bovendien smeedt u als sponsor een hechte band met onze trouwe supporters en met andere sponsors. Een bruisende club, in een bruisende stad, in een bruisende regio! Een club mét de ambitie om gestadig en vastberaden te groeien.

Groeien, dat kunnen we alleen maar samen: de ploeg, de supporters, de medewerkers, het bestuur én onze partners, verenigd in één grote Eendracht-familie. Een partner die Eendracht Aalst steunt, treedt niet gewoon toe tot deze unieke familie, maar krijgt er ook heel wat voor terug. Uitgebreide media-aandacht, een groeiende naambekendheid, een dynamische en sportieve uitstraling.

We zijn er alvast van overtuigd dat ook uw bedrijf een succesvolle commerciële samenwerking met onze club kan realiseren. Om officiële partner van S.C. Eendracht Aalst te worden bieden wij u graag tal van mogelijkheden aan, die uiteraard steeds op maat van uw behoeften aangepast kunnen worden.

Graag bespreken we samen met u op welke manier we het best uw doelstellingen als Partner kunnen verwezenlijken.

  • Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?
    Contacteer ons via [email protected]

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje