Beloften EA kansloos tegen sterk STVV

Beloften EA kansloos tegen sterk STVV Beloften EA kansloos tegen sterk STVV
De beloften van Eendracht Aalst hebben kennisgemaakt met de hel van Stayen. Ze verloren totaal kansloos met 7-0 van de beloften van STVV.

In de eerste 45 minuten werd E.Aalst totaal
overklast. Sneldheid van uitvoering, kracht en veel lopende spelers bij de thuisploeg deden de bezoekers constant pijn. Met de rust stond de forfaitscore al op het bord: 5-0.

In de tweede helft konden de
beloften van EA Sint-Truiden makkelijker van het eigen doel weghouden, al kwam dat deels ook omdat STVV de voet van het gaspedaal haalden. EA kreeg een strafschop toegekend, maar de ervaren doelman Davino Verhulst hield Aster
Nzeyimana van het eerreddende doelpunt.

In de laatste tien minuten slikten de Aalsterse beloften nog twee vermijdbare doelpunten, waardoor de zware 7-0 eindstand op het bord kwam.

Eendracht Aalst: Gert-Jan Verhoeven, Gigli Ndefe (45′ Sam Van Ransbeeck), Joren De Crick, Aster Nzeyimana, Pieter-Jan Dooremont, Senne Machtelinckx, Julien Jadot (60’ Nico Helskens), Jelle De Crick, Robin
Nelis, Sam De Munter (45’ Branco Van Tongeren), Thomas Weydisch (45′ Roel De Cock)

Vrijdag 7 september om 20u spelen de beloften in het Pierre Cornelisstadion hun volgende wedstrijd,