Beloften EA – Woluwe: 1-5

Beloften EA - Woluwe: 1-5 Beloften EA - Woluwe: 1-5

De Aalsterse beloften hebben thuis met 1-5 verloren van Woluwe. Het was een wedstrijd die vooral een les in efficiëntie was.

Meer dan een half uur lang hadden de beloften van EA de wedstrijd in handen, met enkele
grote kansen tot gevolg, die echter gemist werden. In de laatste tien minuten voor de rust kregen de jonge Aalstenaars het deksel op de neus: drie kansen voor Woluwe leverden even veel doelpunten op, en zo stond het aan de rust
0-3.

In de tweede helft zowat hetzelfde spelbeeld. Eerst kon Hugelier voor EA wel de 1-3 scoren, maar terwijl de thuisploeg op zoek ging naar de aansluitingstreffer, counterde Woluwe scherp. Zo werd het uiteindelijk nog
1-5.

Eendracht Aalst: Jorden De Batselier, Gigli Ndefe (60’ Roel De Cock), Steffen Van Grembergen, Kristof Kestens (60’ Jeroen Smolders), Pieter-Jan Dooremont, Senne Machtelinckx, Julien Jadot, Lauden
Hugelier, Jelle De Crick, Sam De Munter (60’ Musa Bah), Marijn Vandewalle (45’ Robin Nelis)

Vrijdag 5 oktober om 20u spelen de EA-beloften hun volgende competitiewedstrijd, op Sint-Niklaas.