EA-beloften zonder punten tegen Visé

EA-beloften zonder punten tegen Visé EA-beloften zonder punten tegen Visé

De beloften van Eendracht Aalst zijn er tegen CS Visé niet in geslaagd punten te pakken. In Wezet werd met 4-2 verloren.

Met een goeie organisatie begonnen de Aalsterse beloften nochtans sterk aan de
wedstrijd. Halverwege de eerste helft scoorde Julien Jadot de 0-1 op aangeven van een sterk spelende Marijn Vandewalle. Visé, dat het meeste balbezit had, maakte snel de gelijkmaker, maar nog voor de rust klom EA op voorsprong. Het
was opnieuw Jadot die -na doorkoppen van Vandewalle- wist te scoren (1-2).

In de tweede helft kantelde de wedstrijd helemaal. Hoewel Sam Van Ransbeeck nog een open doelkans miste, was het toch vooral Visé dat gevaarlijk was,
en dat ook in doelpunten omzette. De thuisploeg scoorde nog drie keer, wat de 4-2 eindstand opleverde.

Eendracht Aalst: Gert-Jan Verhoeven, Gigli Ndefe (60′ Sam Van Ransbeeck), Steffen Van Grembergen (70′
Yves De Roose), Aster Nezyimana, Pieter-Jan Dooremont, Jelle De Crick, Roel De Cock, Lauden Hugelier, Marijn Vandewalle (60′ Robin Nelis), Branco Van Tongeren, Julien Jadot