Beloften verliezen van Westerlo

Beloften verliezen van Westerlo Beloften verliezen van Westerlo

De beloften van Eendracht Aalst speelden verdienstelijk thuis tegen Westerlo, maar verloren met zware 1-4 cijfers. Voor Aalst scoorde Kristof Kestens.

Aalst begon in eigen stadion het best aan de wedstrijd, met
kansen voor Marijn Van De Walle en Sander van Eyk. Kestens kopte de verdiende 1-0 binnen. Nog voor de rest stond het al 1-3. Eerst scoorde Westerlo geheel onverwacht en tegen het spelbeeld in de gelijkmaker. Bij de thuisploeg lukte
plots niet veel meer en verdween de scherpte uit de ploeg, met de achterstand aan de rust tot gevolg.

De tweede helft was een maat voor niets. Westerlo domineerde zonder echt gevaarlijk te zijn, maar scoorde toch nog een
keer. De Aalsterse beloften konden daar niets meer tegenover stellen.

Eendracht Aalst: Jorden De Batselier, Gigli Ndefe (45′ Joren De Crick), Aster Nzeyimana, Kristof Kestens (60′ Senne Machtelinckx), Pieter-Jan
Dooremont, Nico Helskens, Julien Jadot, Lauden Hugelier, Sander Van Eyk (45′ Robin Nelis), Jelle De Crick en Marijn Van De Walle (45′ Roel De Cock)