EA-TV: Reacties na die ouderwetse voetbalavond

Op de grote dagen komen supporters en sympathisanten uit alle windstreken naar het Pierre Cornelisstadion afgezakt om Den Iendracht aan het werk te zien en te genieten van de sfeer. Dat was niet anders voor de halve finale van de eindronde. Vantjen haalde één van hen voor de camera van EA-TV. Voor Rik Ottevaere uit Kortrijk was het als sinds de tuimelperte uit de hoogste afdeling geleden dat hij er nog bij was. Maar de West-Vlaming genoot zichtbaar van zijn terugkeer!

De sfeeractie van de Onion Party Crew ging viraal en werd tienduizenden malen bekeken via de clubkanalen. Om maar te zeggen, ondanks de uitschakeling hebben onze ploeg met haar inzet en onze supporters met hun geweldige support tijdens deze eindronde heel wat harten gewonnen tot ver buiten Aalst. Er kwamen nog veel meer reacties waarvan we jullie er een aantal hieronder niet willen onthouden. Iendracht veroit!

Dirk Van der Slycken uit Berlare: “Als Club-supporter gisteren aanwezig. Wat een ambiance ganse match… Traditieclub hopelijk snel naar hogere reeksen.

Kristoff De Smet uit Sint-Niklaas: “Wij kwamen van Sint-Niklaas om deze wedstrijd te zien. Aalst had vroeger al een fantastische aanhang, nu nog steeds. Wens ze het allerbeste toe en op termijn 1ste amateur of 1B ! Eendracht Vooruit!

John Woolley uit Aalst: “Voor deze momenten moet men naar Den Iendracht komen. Tweede Amateurafdeling maar Premier League beleving.

Ronny Beurlet uit Vilvoorde: “Alleen voor hun superaanhang zou het de max zijn als ze ooit weer in eerste spelen.

Dirk Michiels uit Kampenhout: “Traditieclub met een hoge toegevoegde waarde. Moeten altijd minstens in 1B spelen.

Michael Verleysen: “Jammer om zo een cultclub ni te zien hogerop komen!

Rik Ottevaere uit Kortrijk: “Nostalgie als ik de Bredestraat kwam binnengewandeld. Keizer Kamiel, de lichtmasten en de supporters getooid ik wit en zwert. Het potentieel is er om hogerop een rol te kunnen spelen. Met enkele gerichte goede aankopen kunnen de gloriedagen van vroeger terugkomen. Komaan bestuur doe een inspanning voor jullie supporters, voor de club en het voetbal.

Hans Moens uit Aalst: “Wat ben ik er fier op dat dit mijn club is, mijn stad, mijn ‘familie’ in de tribunes! Clubliefde kent geen divisie, dat is hier nog maar eens gebleken. Tot noste seizoen!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje