Eindronde t-shirts beschikbaar!

Eindronde t-shirts beschikbaar! Eindronde t-shirts beschikbaar!

In de aanloop naar de eindronde zet Eendracht Aalst een campagne op het getouw onder de slogan ‘Naa est on ons!”. Nadat de inspanningen van het clubbestuur de voorbije maanden resulteerden in een licentie, is nu het momentum aangebroken voor de spelers en supporters. De unieke twaalfde man van ‘den Iendracht’ zal een belangrijke rol kunnen vervullen tijdens de eindronde. In een helse sfeer kan het de ploeg vooruitstuwen en extra inspanningen in de spelers naar boven halen.

Verschillende bekende Aalstenaars ondersteunen de campagne en zullen vanaf volgende week een oproep lanceren om massaal naar de wedstrijden af te zakken.

Voor de wedstrijd tegen Temse worden de eindronde t-shirts reeds gelanceerd! Met dit campagneshirt willen we met ons zwart-wit supporterslegioen de strijd aangaan de komende weken. Deze zijn te verkrijgen op het clubsecretariaat en op het jeugdcomplex Zandberg voor 15 euro, abonnees betalen slechts 10 euro voor dit hebbeding. De prijs van de kindermaten is 12 euro. Opgelet, de oplage is beperkt, er snel bij zijn is dus de boodschap.

Beschikbare maten: 8j., 10j., 12j., S, M, L, XL, XXL. 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje