Divas kijken uit naar veelbelovende terugronde

Divas kijken uit naar veelbelovende terugronde Divas kijken uit naar veelbelovende terugronde

In december hebben de Eendracht-Divas de kiemen gelegd voor een veelbelovende terugronde. Nu het eerste deel van de jeugdcompetitie achter de rug is, kijkt het U13-team reikhalzend uit naar de nieuwe reeks. Met de ervaring, opgedaan tijdens de voorbije maanden, komt de eerste winst er nu wellicht binnenkort wel aan. Dit zou een verdiende bekroning zijn van een schitterende groep die er vol voor gaat.

Bij team B, dat 2015 afsloot op de elfde plaats in twee provinciale, werd een trainerswissel doorgevoerd. Sinds enkele weken is Mathias Malfroid de nieuwe trainer. De Divas hopen dat dit de missing link is om het potentieel, dat in de ploeg zeker aanwezig is, te vertalen naar sprekende resultaten. De eerste wedstrijd in januari, de derby tegen Winnik, is een eerste belangrijke afspraak. Met goede prestaties tegen kopteams Waarschoot en Meetjesland is alvast de toon gezet.

Team A werkte in december een perfect parcours af. Mariakerke (6-0), Hamme-Zogge (5-0) en zwart beest Ophasselt (0-10) werden vakkundig opzij gezet. Tegen Mariakerke kon het team rekenen op de zeer gewaardeerde steun van de Onion Party Crew en Black Side Boys.  Divas A nestelde zich op die manier op de tweede plaats in eerste provinciale. Een perfecte positie om de tweede helft van het seizoen aan te vatten. Op 16 januari volgt immers al een eerste klapper. De thuiswedstrijd tegen Drongen die bijgewoond zal worden door een Eendracht-delegatie met o.a. Kevin Van Den Noortgaete, Cor Gillis, Malick Gaye, mascotte Zwawi en sfeergroep OPC. 

De Divas-familie wenst iedereen met wit-zwart bloed in de aderen een vredevolle kerst en een schitterende start van een adembenemend 2016, vol sportieve successen voor SC Eendracht Aalst.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje