Divas starten meisjesvoetbalcentrum

Divas starten meisjesvoetbalcentrum Divas starten meisjesvoetbalcentrum

Op zondag 14 september start Divas Eendracht Aalst een gloednieuwe project op: Meisjesvoetbalcentrum Denderland.com. De club wil daarmee de ambities van de Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) en de KBVB mee helpen waarmaken. Die willen op korte termijn het aantal voetballende meisjes in België opkrikken van 20.000 tot 40.000. Voetbal is vandaag al de belangrijkste ploegsport voor meisjes maar heeft nog een enorme groeimarge. 

Denderland.com brengt iedereen samen die meisjesvoetbal een warm hart toedraagt en voetballende meisjes kansen wil geven (clubs, scholen, overheden, bedrijven,…). Door de oprichting gaan meisjes op regelmatige basis effectief samen trainen en voetballen. Dit komt niet in de plaats van voetballen bij clubs, integendeel. Het is er een verlengstuk op. Bovendien, ook meisjes die niet aangesloten zijn bij een club zijn er meer dan welkom. Het project wil ook workshops en activiteiten organiseren.

Divas Eendracht Aalst verwelkomt op zondag 14 september vanaf 10u00 alle geïnteresseerde meisjes van 6 tot 16 jaar in hun thuisbasis op Den Deysel in Denderhoutem. Zowel meisjes die nu al voetballen als voor meisjes voor wie de voetbalsport nieuw is. Een pluspunt? Zot zijn van voetbal. Om 10u30 is er een trainingssessie met wedstrijdvormen. Tegelijkertijd is er een informatiemoment voor ouders en anderen waarbij de doelen en de werking van het Meisjesvoetbalcentrum worden voorgesteld.

Graag een seintje vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je komt! Daar kan je ook terecht voor meer informatie of gratis lidmaatschap.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje