Ladies brengen jongens en meisjes aan het voetballen!

© Eendracht Aalst

De Aalsterse sportclubs namen zondagnamiddag het stadscentrum helemaal over en konden rekenen op een pak bezoekers. Op de Hopmarkt liepen onze Eendracht Aalst Ladies en mascotte Zwawi in de kijker. Heel wat kinderen wilden tegen één van de speelsters een wedstrijdje pannavoetbal spelen. Onder hen ook veel meisjes wat nog eens aangeeft dat het vrouwenvoetbal in de lift zit de laatste jaren. Eind vorig jaar bereikt de Belgische voetbalbond een mijlpaal met meer dan 50.000 voetballende meisjes en vrouwen.

Onze Futsal Red Flame Sara Bakar voelde zich helemaal in haar sas en oogstte bewondering met haar trucs. Ook Yana Lissens, Rani Van Dender en aanvoerster Lieselot De Kegel konden harten veroveren en hebben er ongetwijfeld weer wat jonge fans bij. Aan de infostanden van Voetbalacademie-net en SK Aalst konden de kinderen eveneens hun voetbalskills tonen.

Voor de 7-jarige Vince Tobee uit Nieuwerkerken komt er nog een leuk vervolg op de Sportmarkt. Hij is de gelukkige die komend seizoen als VIP naar de topwedstrijd mag tussen de Eendracht Aalst Ladies en KVC Westerlo. De volgende deelnemers kunnen rekenen op duotickets: Pheres Deridder uit Dilbeek, Mathis Beulens uit Meldert, Leen Scheerlinck uit Erpe-Mere, Gina Van Hove uit Aalst en Vera Yilmaz uit Aalst.

Aan iedereen een toffe sportzomer toegewenst en tot op een wedstrijd van onze Ladies en de heren in het Pierre Cornelisstadion!

Meer foto’s: Facebookpagina Eendracht Aalst Ladies

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje