Succesvolle maand voor de Divas

Succesvolle maand voor de Divas Succesvolle maand voor de Divas

Onze Divas hebben in oktober enkele spraakmakende prestaties laten optekenen. Vooral de resultaten van de A-ploeg in eerste provinciale mogen gezien worden. Er werd viermaal op rij gewonnen en driemaal werd de nul gehouden (tegen Zingem, AA Gent en Wachtebeke). Alleen tegen Olsa Brakel moest Jana Van de Maele zich tweemaal gewonnen geven. Maar net die match spreekt het meest tot de verbeelding. Want op het veld van de leider, die nog geen punt verloren, werd een 2-0 ruststand zomaar omgebogen in een 2-3 overwinning. De coach trakteerde op spaghetti na deze stunt. Intussen zijn de Divas opgeklommen naar de derde plek.

Het parcours van Divas B in tweede provinciale is wisselend. In oktober werd tweemaal met 6-0 gewonnen (Zaffelare en SK Beveren) maar anderzijds moesten ze ook drie keer de duimen leggen (tegen RSL Denderhoutem, Gentbrugge en Merelbeke). Divas B nestelt zich daarmee in de buik van de rangschikking.
 
Zoals verwacht moet de U13 jeugdploeg – voorlopig toch nog – elk weekend haar meerdere erkennen in de jongensteams tegen wie ze het opnemen. Maar de progressie is duidelijk. Met elke nederlaag komt op die manier de eerste overwinning een stap dichter.

Foto’s: Yves Janssens

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje