Ambitie onderstreept met aantrekken nieuwe TVJO

Ambitie onderstreept met aantrekken nieuwe TVJO Ambitie onderstreept met aantrekken nieuwe TVJO

Guy De Smet keert terug als TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding) van onze club. In deze hoedanigheid zal hij rapporteren aan jeugdmanager David Hillewaere. Guy volgt Carl De Geyseleer op die nu assistent-trainer van het eerste elftal is.

Tijdens de jaren ’90 en begin 2000 was Guy reeds actief als jeugdtrainer in onze nationale reeksen. In 2005 werd Guy aangesteld als verantwoordelijke van de jeugdopleiding van Eendracht Aalst. Onder zijn impuls werden vele kwaliteitsvolle mensen aangetrokken en werd hierdoor in 2007 een zilveren label behaald bij Foot PASS. Jeugdspelers als Jens Podevijn en Nicolas De Langhe werden gelanceerd in ons eerste elftal. De voorbije 5 jaren was Guy onder meer actief bij Double Pass (auditor Foot PASS), als TVJO bij Standaard/RFC Wetteren en als extern sportief adviseur bij de jeugdopleiding van Sporting Lokeren. Sinds 5 seizoenen is hij docent bij KBVB/VFV voor de opleidingen Talentscout en TVJO Amateur/versnelde cursus Elite.

Met Guy aan het roer kunnen we ons verder profileren als kwaliteitsopleiding. SC Eendracht Aalst heeft daarbij de ambitie om aan te knopen met zijn traditie van weleer, met name het laten doorstromen van eigen talent en de referentieclub blijven binnen de ruime Denderstreek. De komende dagen zullen in dat opzicht ook nog verdere initiatieven worden aangekondigd.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje