Benefietwedstrijd: nieuwe namen!

Benefietwedstrijd: nieuwe namen! Benefietwedstrijd: nieuwe namen!

Filmregisseur Erik Van Looy komt volgende week vrijdag meevoetballen in de benefietwedstrijd voor “Geloeif Mè Goed”. Zijn film “Loft” uit 2008 is de meest succesrijke bioscoopfilm aller tijden. Hij is ook bekend als presentator van “De Slimste Mens ter Wereld”.

Met de Nederlander Lionel Lord zien de Eendracht supporters nog een gewezen smaakmaker terug. De andere nieuwe namen in de lineup van het Eendracht Dream Team zijn ook niet van de minste. Ook Roel Van Den Brande groeide uit tot een publiekslieveling. En Ewen Verheyden herinnert iedereen zich als de onverzettelijke strijder op ons middenveld.

Daarmee kan Laszlo Fazekas rekenen op deze 18-koppige kern: Ivan De Corte, Nick Schippers, Kristof Sas, Michaël Seminck, Jean-Claude Mukanya, David Vanhoyweghen, Georges Arts, Kris Temmerman, Ewen Verheyden, Roel Van Den Brande, Lionel Lord, Tim Aelbrecht, Ives Cordier, Edwin Van Ankeren, Theo Zakkas, Christophe Lauwers, Jules Mandiangu en Arnold Nguekam.

Na de wedstrijd zorgt onze huis dj voor de ambiance in het clubrestaurant. De kans ook voor alle supporters om hun helden van vroeger terug te zien. 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje