Bestuur wil slechte supporters uit stadion

Bestuur wil slechte supporters uit stadion Bestuur wil slechte supporters uit stadion

Naar aanleiding van de schermutselingen wenst het bestuur volgende officiële mededeling te doen. 

Beste supporters,
 
In de rand van een mooie voetbalnamiddag werd het clubbestuur zondagavond ingelicht over jammerlijke incidenten die zich hebben voorgedaan.
Daar waar onze eigen supporters alle reden hadden om een feestje te bouwen na de verpletterende overwinning tegen Roeselare, hebben enkele Aalsterse heethoofden na afloop van de wedstrijd een euforisch gevoel vervangen door nodeloze provocatie, ongehoord gedrag en de aanrichting van materiële schade.
S.C. Eendracht Aalst betreurt dan ook enorm deze feiten, temeer omdat de club hierdoor de komende maanden weerom (on-)rechtstreeks schade zal ondervinden ten gevolge van deze gebeurtenissen.
Het clubbestuur heeft dan ook besloten om deze week een procedure van burgerrechtelijke uitsluiting in het stadion op te starten tegen deze daders.  Alleen zo kunnen we ‘Eendrachtig’ verder bouwen aan de toekomst van de club, vergezeld van onze echte zwart/wit-supporters.
 
Het bestuur van S.C Eendracht Aalst wil tevens haar verontschuldigingen aanbieden tegenover de supporters van Roeselare die dit negatief gedrag hebben moeten ervaren.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje