Bestuur wil vaart in stadiondossier

Bestuur wil vaart in stadiondossier Bestuur wil vaart in stadiondossier

Het clubbestuur wenst jullie bij deze te informeren over het feit waarom zij zo dringend het stadiondossier wenst rond te krijgen en dus ook dinsdag de protestmars van de supporters heeft gesteund.

  • Het Pierre Cornelisstadion is oud en versleten waarvoor Eendracht Aalst geen extra boetes meer kan/wil betalen.
  • De staantribune voldoet niet zodat een andere oplossing zich moet aanbieden.
  • Zopas heeft de Pro League bekendgemaakt dat ze 4 miljoen euro veil heeft voor de tweede klasse. Hiervoor dient de hervorming van tweede klasse doorgevoerd te worden voor 15/03/2015. Een werkgroep dienaangaande zal door de tweede klasse opgericht worden.
    De hervorming omvat 24 ploegen zijnde de 16 uit eerste klasse en 8 uit de tweede klasse, waarvan Eendracht Aalst momenteel deel uitmaakt. Wij moeten dus een aanvraag indienen voor de licentie voor eerste klasse hetgeen impliceert dat wij infrastructureel ook ploegen uit eerste klasse moeten kunnen ontvangen. Een infrastructureel plan is dus noodzakelijk en dient opgesteld te worden voor het einde van het jaar 2014.
  • Het ijzer moet gesmeed worden als het heet is. De bouwpromotoren liggen niet dik gezaaid zodat we met beide handen het aanbod van Ghelamco moeten overwegen.
  • Een andere vennootschapsvorm voor onze club zal er enkel maar komen indien er een lange termijnproject op stapel staat. Hier maakt het stadion zeker deel van uit.
  • Een commercieel karakter is onontbeerlijk voor een stadion van de toekomst zodat we aan een stuk retail niet voorbij kunnen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje