Cupmatch in het Pierre Cornelisstadion!

Cupmatch in het Pierre Cornelisstadion! Cupmatch in het Pierre Cornelisstadion!

Eendracht Aalst kan op woensdag 21 september het duel tegen Racing Genk, in het kader van de 1/16 finales van de Croky Cup, in eigen huis afwerken. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) heeft het licht op groen gezet. “We hebben het dossier ernstig besproken, met de korpschef en ook met het bestuur van de club. Er komt wel een verplichte combiregeling voor de supporters van Genk. Ook moeten de loketten de dag van de wedstrijd gesloten worden uiterlijk om 16 uur”, aldus de burgemeester. “Ik draag deze club meer in mijn hart dan velen denken, ik hoop dat we nu eindelijk die positieve tendens, opgestart door het bestuur, kunnen verderzetten. Ik was dan ook verbaasd over de alweer negatieve reacties in de aanloop naar deze beslissing. Veiligheid blijft belangrijk en in het verleden zijn er niet altijd zo fraaie zaken gebeurd. Ik reken op de vurige aanmoedigingen van de supporters, maar ook op hun sportiviteit”.

Voor de wedstrijd zullen de loketten dus gesloten blijven. De komende weken wordt er een voorverkoop georganiseerd voor de Eendracht-supporters. Er komt een voorrangsregeling voor de abonnees. Meer info met de ticketprijzen en de voorverkoopdata volgt nog.

Voor de bezoekers wordt de Europatribune voorbehouden en is de combiregeling van kracht. Genk-supporters kunnen dus enkel bij hun club tickets in voorverkoop aanschaffen, in combinatie met georganiseerd busvervoer.

Voorzitter Patrick Le Juste wil hierbij in naam van Eendracht Aalst zijn dank betuigen aan de burgemeester, schepenen en de korpschef van Aalst. Zij hebben het mogelijk gemaakt om de belangrijke match voor de Beker van België tegen KRC Genk in ons eigen stadion te spelen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje