Dries Mertens signeert EA-shirt voor goede doel!

© Eendracht Aalst Geert De Mulder springt in de bres voor de vzw Zonnelied - © Eendracht Aalst

Eendracht Aalst en Dries Mertens hebben een gesigneerd shirt geschonken aan een goede doelactie voor de vzw Zonnelied in Roosdaal. Den Iendracht is nog steeds de enige Belgische club waarvoor Dries uitkwam in een eerste elftal. De veilingactie voor het shirt loopt tot dinsdagavond 15 september.

Zonnelied is een dienstverleningscentrum voor mensen met een beperking. Met de ingezamelde middelen wil men 1 of meerdere rolstoelfietsen aanschaffen. De Velo-Plus 3 is er voor rolstoelgebruikers die alleen in hun eigen rolstoel kunnen of willen zitten. Een handige oprijplaat maakt het makkelijk om de rolstoel op de fiets te krijgen.

Initiatiefnemer van de actie is Geert De Mulder (53). Naast de veiling zette hij afgelopen weekend in Haacht nog een straffe prestatie én een officieel wereldrecord op zijn naam. In een tijdspanne van 24 uur reed hij liefst 560,3 kilometer met een elliptische loopfiets. Het vorige (officieuze) record werd in Amerika genoteerd op 516 kilometer.

Het door Dries Mertens gesigneerde Eendracht-shirt werd ingezet aan 50 euro. Wil jij een bod doen? Klik dan hier: https://vavato.com/nl/homepage/charity-auction-vzw-zonnelied-15-09-2020/dries-mertens

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje