Een woordje van het clubbestuur

Een woordje van het clubbestuur Een woordje van het clubbestuur

Beste supporters,

Aan de vooravond van de start van hét weekend van het jaar in Oilsjt, lijkt de officieuze start alvast een schot in de roos te worden. Deze avond kunnen wij met fierheid zeggen dat we met 120 eters en een achterban van 3.000 vurige supporters onze ploeg meer dan alleen een hart onder de riem zullen steken. Laat er ons vanavond één gezellig, sfeervol, verkleed feest van maken waarbij de spirit van Oilsjt Carnaval nooit mag ontbreken en dit binnen een kader van veiligheid en plezier.

Tevens kunnen we jullie zeggen dat we ook aan de vooravond staan van de indiening van de licentie bij de KBVB. De twee belangrijkste aan elkaar verbonden punten, stadiondossier en financiële haalbaarheid voor de club, kwamen meer dan uitvoerig aan bod in dit licentiedossier voor de KBVB. Inzake dit stadiondossier hopen we vandaag, in de loop van de dag, onze vorige week ingediende intentieverklaring, positief ondertekend door de Stad Aalst, terug te krijgen. Dan breekt carnaval pas echt los!

Verder wensen we iedereen een prachtig carnavalsweekend toe waarbij we vanavond mogen hopen om de drie puntjes voor de zesde keer bij een carnavalsmatch thuis te houden.

Tot vanavond!

Het clubbestuur

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje