Florian Urban trapt de derby op gang!

Florian Urban trapt de derby op gang! Florian Urban trapt de derby op gang!

Eendracht Aalst heeft opnieuw een bekende oud-speler kunnen strikken voor de aftrap zondag. Florian Urban is in het land! De Hongaarse ex-international keert dan ook met veel plezier nog eens terug naar de club waar hij in 1999 het Belgische hoofdstuk in zijn carrière afsloot.

Urban was een kleurrijk figuur in onze competitie. Tijdens zijn doortocht kreeg hij het etiket van enfant terrible opgeplakt. Iemand die een broertje dood had aan trainen maar anderzijds ging Flor op het veld wel voorop in de strijd. Een leidersfiguur met een over-mijn-lijk-mentaliteit waar de andere spelers zich aan optrokken. Als het tussen de oren goed zat was Florian Urban de beste libero in de Belgische competitie.

Als geen ander kon Urban ook het publiek bespelen. Als speler van Waregem, KV Mechelen en Germinal Ekeren werd hij nog uitgejouwd door onze supporters. Maar toen hij het wit-zwarte shirt aantrok werd hij al snel op handen gedragen. Zondag keert Flor nog eens terug naar het Eendracht-publiek dat hij fantastisch vond!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje