Hoofdrolspelers Europese campagne present

Hoofdrolspelers Europese campagne present Hoofdrolspelers Europese campagne present

Zondag wordt een moment om niet te missen. Eendracht Aalst brengt voor de wedstrijd hulde aan haar ploeg die in 1995 geschiedenis schreef. Nadat de manschappen van Jan Ceulemans een jaar eerder als promovendus een ticket voor de Uefa Cup pakten, stapten ze enkele maanden later het vliegtuig op richting Sofia. Het onbekende Aalst verbaasde Europa door tweemaal te winnen van de Bulgaarse kampioen. In de tweede ronde trokken 1.200 Ajuinen naar het Stadio Olimpico van AS Roma. De jonge Totti & co waren een maatje te groot maar het Europees avontuur was dan al geslaagd.

Heel wat hoofdrolspelers tekenen morgen present in het Pierre Cornelisstadion. Doelpuntenmakers Olivier Lamberg en David Paas, kapitein Peter Van Wambeke, Stefan Van Riel, Fred Van Der Hoorn, Michaël De Meyst, Riekie De Sloover én coach Jan Ceulemans. Loop niet weg na de wedstrijd want om 18u00 verwachten we Kris Temmerman! Ook Jan Van Steenberghe en Chris Van Puyvelde doen hun best om nog langs te komen na de wedstrijd. Zij zullen het gezelschap krijgen van de toenmalige staf.

Supporters, allen op post om hen een warme welkom te geven! Neem tijdig jullie plaatsen in, om 14u45 worden onze Europese helden op het veld verwacht. Na de wedstrijd is er een meet&greet in het clubrestaurant waar een dj voor de ambiance zal zorgen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje