Kalenderwijziging: Antwerp – E.Aalst op donderdag

Kalenderwijziging: Antwerp - E.Aalst op donderdag Kalenderwijziging: Antwerp - E.Aalst op donderdag

De eerste competitiewedstrijd, R. Antwerp FC – S.C. Eendracht Aalst, is door de Kalendercommissie verplaatst van woensdag 22 augustus naar donderdag 23 augustus om 20u (uur onder voorbehoud).

De reden voor deze
kalenderwijziging is dat Belgacom TV deze wedstrijd live wil uitzenden.

Het beeldrechtencontract dat onlangs werd afgesloten tussen Belgacom TV, de Liga en de clubs uit tweede nationale, en dat ook Eendracht Aalst financieel
voordeel biedt, bepaalt onder andere dat competitiewedstrijden op vraag van Belgacom TV eventueel een kalenderwijziging kunnen ondergaan.

Het voorstel voor deze specifieke kalenderwijziging voor de wedstrijd op Antwerp echter
heeft E.Aalst tot twee keer toe geweigerd, omwille van sportieve redenen (korte opeenvolging van wedstrijddagen) en omwille van het grote ongemak dat deze laattijdige kalenderwijziging veroorzaakt voor de supporters van Eendracht
Aalst.

Toch werd door de Kalendercommissie, in samenspraak met Antwerp en Belgacom TV, de kalenderwijziging nu vastgelegd, zonder dat E.Aalst tot op heden hiervan via de officiële kanalen op de hoogte is gebracht.

E.Aalst wenst zich bij haar supporters te verontschuldigen voor eerdere andersluidende berichtgeving rond deze wedstrijd.

Om de supporters die door deze kalenderwijziging de wedstrijd niet kunnen bijwonen niet in
de kou te laten staan, zal Antwerp – E.Aalst live te bekijken zijn op groot scherm in de kantine van het oefen- en jeugdcomplex Zandberg.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje