Nieuwe website dankzij Conversal

Nieuwe website dankzij Conversal Nieuwe website dankzij Conversal

Op de dag van de competitieopener op Antwerp zijn we fier onze nieuwe website te presenteren aan onze supporters. Net zoals bij de vorige site, lieten we deze ontwerpen en ontwikkelen door onze partner Conversal.

Zoals jullie zonder twijfel kunnen merken zijn er toch wel enkele zaken veranderd voor de bezoekers. Een kort overzicht!

Responsive

De volledige
website werd responsive geprogrammeerd. Dit houdt in dat de website geoptimaliseerd is voor alle moderne toestellen. Onze site is perfect te bekijken met zowel een desktop, laptop, tablet als zelf uw smartphone. Op de vorige site
waren sommige pagina’s onbereikbaar of moeilijk te bekijken, dit is dus nu zeker en vast verholpen.

Matchcenter

We introduceren ook ons volledig nieuw matchcenter waar de supporters alle informatie over de
wedstrijden van Eendracht Aalst kunnen vinden. Zo goed als alle informatie over een wedstrijd zal hier te vinden zijn, zoals:

  • Ticketinfo
  • Busreizen
  • Voorbeschouwing
  • Selectie
  • Live
    verslag (fase-per-fase)
  • Digest achteraf
  • Fotoverslag
  • Videobeelden

Van zodra ons webteam aanwezig is in het stadion, zal u alles op de voet kunnen volgen via onze site. Omwille van de hoge
tijdsdruk zijn nog niet alle functies optioneel, maar de komende weken zullen we dit systeem volledig op punt zetten.

Social media

We hebben de verschillende sociale media kanalen nog beter proberen te integreren.
Het is een fluitje van een cent om bv. een nieuwsbericht of spelersprofiel te delen. 

Graag zetten we ook nog eens onze Facebook en Twitter pagina in de kijker. Volg ons hier en wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over onze club!

Ticketing

Alle nieuws over
zowel de losse verkoop van tickets als abonnementen kan u makkelijk terugvinden via dit onderdeel. Voor elke wedstrijd kan u trouwens de specifieke richtlijnen lezen in ons matchcenter.

Business

Het clubrestaurant
menu voor de komende wedstrijd wordt steeds prominent in beeld gebracht op de homepage. Je kan nog steeds makkelijk online een reservatie maken. Ook onze commerciële verantwoordelijke is makkelijk te bereiken via het “Business”
gedeelte.

Opgepast!

Door omstandigheden is deze website ontwikkel in een heel korte tijdspanne. We verwachten dus ook dat er nog enkele kinderziektes aanwezig zullen zijn. De komende weken zullen we deze één voor één
proberen weg te werken. Indien u zelf bepaalde zaken opmerkt, aarzel niet deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te
bekijken.
te mailen.

Van zodra de site 100% op
punt staat willen we stap per stap uitbreiden zodat Eendracht Aalst zijn online aanwezigheid nog kan vergroten. Belangrijk hierbij wordt de communicatie met de trouwe fans. Iendracht veroit!

conversal-logo

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje