Odilon zaterdag in de bloemetjes

Odilon zaterdag in de bloemetjes Odilon zaterdag in de bloemetjes

Zaterdagavond zal ploegafgevaardigde Odilon De Schrijver de thuiswedstrijd tegen Boussu-Dour op gang trappen. Hij werd in februari 85 jaar maar het werd een verjaardag in mineur door het overlijden van zijn vrouw Germana. De club wil Odilon alsnog in de bloemetjes zetten, ook voor zijn lange staat van verdienste. Reeds van eind de jaren zeventig is hij onafgebroken betrokken bij de club.

Op zijn beurt wil Odilon graag een vriendin des huizes in de hulde betrekken. Agnes Van Hauwermeiren heeft dertien jaar lang mee voor zijn zieke vrouw gezorgd. Dankzij haar kon onze afgevaardigde zijn werk voor Eendracht Aalst voortzetten in de zwaarste periode uit zijn leven.

In Den Eendrachter van zaterdag is ook een interview te lezen met Odilon. Hij vertelt over het omvangrijk nageslacht waar Germana en hij voor gezorgd hebben en hun leven in Afrika. “Monsieur De Schrijver”, zoals hij daar werd genoemd, gooit er een paar leuke anekdotes tussen! Ook zijn werk voor Eendracht Aalst door de jaren heen en legende Moses Chunga komen aan bod.

 

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje