Onze beste wensen voor 2022!

De spelers namen enkele videoboodschappen op, terwijl de voorzitter in de pen kroop.

2021 is voorbij… De meesten onder ons zullen blij zijn dat dit horrorjaar voorbij is en hopen dat we 2022 kunnen beleven zonder Covid-19.

Buiten de datums waren dit exact dezelfde woorden, die ik op 1 januari 2021 heb neergeschreven. Ik heb deze woorden geschreven vanuit een overtuiging dat 2021 een jaar ging worden, waarin de samenleving en de economie zou normaliseren. De horror rond het SARS-virus en varianten is echter nog steeds niet voorbij. Tevens wordt er reeds van uitgegaan dat er in onze reeksen geen matchen zullen zijn in de maand januari en dit door de nieuwe Omikron-variant.

Het wordt blijkbaar terug een jaar van onzekerheden.

We moeten echter wel blijven hopen dat onze samenleving het hoofd kan bieden aan de uitdagingen van deze nieuwe wereld. We moeten hopen dat we allemaal tezamen terug gaan kunnen genieten van een ‘match op Den Iendracht’. We moeten hopen dat we onze spelers en speelsters verder kunnen steunen. We moeten hopen dat we onze jeugd kunnen kansen bieden om hun favoriete hobby uit te oefenen en hun sportieve talenten te ontwikkelen.

We moeten ook hopen dat we verder kunnen blijven bouwen aan deze mooie club die Eendracht Aalst is.

Ik wil hierbij dan ook alle leden van het bestuur, de partners en de vele medewerkers en vrijwilligers bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar.

Ik wil ook alle supporters bedanken, die in 2021 onze ploeg en de Ladies hebben gesteund, waar mogelijk.
En zeker ook in naam van de club en al haar supporters een speciale dank betuigen aan onze helden van de zorg.

Een gelukkig en vooral gezond 2022!

Patrick Le Juste
Voorzitter

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje