Sergio vrijdag ook van de partij!

Sergio vrijdag ook van de partij! Sergio vrijdag ook van de partij!

Oh yeah! Ook Sergio zal er aanstaande vrijdag bij zijn op de benefietwedstrijd voor “Geloeif Mè Goed”. Tenminste, als hij nog ergens een paar voetbalschoenen op de kop kan tikken. Met zijn aanwezigheid lijkt het entertainment alvast verzekerd. Sergio is al jarenlang supporter van Eendracht Aalst en was ook peter van het Benebeat! event voor de carnavalsgroep.

De ploeg van Ex-Internationals/BV’s begint nu vorm te krijgen. Ook Frédéric Dupré, de voormalige rechtsachter van Zulte-Waregem, Standard en Lokeren, heeft vandaag zijn komst bevestigd. Afgelopen weekend kondigden wij ook al de komst aan van Geoffrey Claeys (ex-E.Aalst en ex-Rode Duivel).

Coach Aimé Anthuenis kan voorlopig rekenen op deze kern: Filip De Wilde, Frédéric Dupré, Leo Van der Elst, Geoffrey Claeys, Vital Borkelmans, Danny Boffin, Bruno Versavel, Willy Wellens, Ruben Van Gucht, Erik Van Looy en Sergio. Mogelijk volgen er nog enkele namen. Stand-upcomedian Steven Goegebeur heeft zich moeten verontschuldigen wegens ziekte. Het is nu aan de ex-bondscoach om van dit gezelschap een geheel te smeden dat het Eendracht Dream Team kan afstoppen.

De wedstrijd start om 20u00. Na het laatste fluitsignaal zorgt onze huis DJ voor de ambiance in het clubrestaurant. Daar zullen ook alle spelers langskomen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje