TRANSFER ALERT | Welkom Ayrton en Schimeï!

Ayrton Mboko © Eendracht Aalst

Eendracht Aalst bereidt de toekomst voor met de aanwerving van jong en Belgisch talent. Zo maken rechterflankspeler Ayrton Mboko (26) en centrale middenvelder Schimeï Youdi (19) deze winterstop de overstap naar onze club.

Ayrton Mboko is een jeugdproduct van Standard die bij Union en Beerschot ervaring opdeed in de toenmalige Proximus League en zelfs kort in de Jupiler Pro League. Vervolgens beproefde de Congolese Belg zijn geluk in de Roemeense SuperLiga. Ayrton traint nu al enkele maanden mee en wil bij Eendracht Aalst zijn carrière herlanceren. Zo komt er ook een dubbele bezetting op de positie van rechtsachter, al kan Mboko ook ingezet worden als rechtsmidden of linksback.

Met Schimeï Youdi maakt een youngster van VK Ninove zijn opwachting. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Ternat, RWDM, Virton en op de Kloppers. Schimeï traint ook al een tijdje mee onder Regi Van Acker en zal in eerste instantie zijn wedstrijden spelen bij de U21. De middenvelder kan op alle centrale posities uitkomen, eveneens in de verdediging.

Welkom Ayrton en Schimeï!

Schimeï Youdi © Eendracht Aalst

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje