Voorbereiding volgend seizoen volop aan de gang

Voorbereiding volgend seizoen volop aan de gang Voorbereiding volgend seizoen volop aan de gang

Achter de schermen is het clubbestuur volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen. Er werd een budget voor tweede en derde klasse opgesteld waarbij voornamelijk zal bespaard worden op de loonmassa.

De sportieve staf heeft met alle spelers reeds contact gehad ter voorbereiding van een start in derde klasse. Met de spelers die op vakantie zijn wordt nog verder gepraat. Zoals reeds bekend zullen Kevin Janssens (Dessel), Tjendo De Cuyper (Koksijde), Donjet Shkodra (Deinze) en Kevin Kempeneer onze club verlaten. Bij andere spelers lopen de onderhandelingen of houdt men zijn antwoord in beraad. Met Regi Van Acker staat er een nieuw gesprek gepland.

De prijzen voor de commerciële cel alsook de abonnementsprijzen voor derde klasse werden vastgelegd en zullen eerstdaags gecommuniceerd worden.

Verder kan er nog minstens één seizoen gevoetbald worden in het Pierre Cornelisstadion, zowel in tweede als derde klasse. Eerder kwam de licentiecommissie namelijk terug op haar strenge stadioneisen voor volgend seizoen.

Het kort geding wat betreft de licentie voor tweede klasse ligt in handen van de advocaten en wordt eerstdaags ingeleid.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje