Loting eindronde: Eendracht Aalst – Cappellen

© Eendracht Aalst

LAATSTE UPDATE! SC Eendracht Aalst en R. Cappellen FC zijn overeengekomen om de eindrondewedstrijd van aanstaande zondag 8 mei in het Pierre Cornelisstadion te spelen. Ticketinfo volgt

UPDATE! Cappellen – Eendracht Aalst kwam uit de trommel voor zondag 8 mei om 15u00. De winnaar uit dit duel mag het in de volgende ronde (op zondag 15 mei) thuis opnemen tegen Belisia Bilzen of Lokeren-Temse. De andere wedstrijden voor komend weekend zijn: Olsa Brakel-Merelbeke, Zelzate-Lyra Lierse en dus ook Belisia Bilzen-Lokeren Temse.

Maandagnamiddag wordt er in het bondsgebouw geloot voor de eindronde. De teams die in de eerste twee rondes (met rechtstreekse uitschakeling) tegen mekaar kunnen uitkomen zijn de volgende:

Eendracht Aalst*
Lyra-Lierse*
Belisia Bilzen*
Lokeren-Temse*
Cappellen
Olsa Brakel
Zelzate
Merelbeke

De eerste vier clubs hebben een licentie. Daarvan zullen er 2 teams mogen deelnemen aan de finale eindronde, waar Francs Borains (de nummer 13 uit eerste nationale) en RU Tubize-Braine (de enige overblijvende Waalse club met een licentie) al zekere deelnemers zijn.

Zodra onze tegenstander van volgende week zondag bekend is, lees je dat maandagnamiddag op onze Facebookpagina en website.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje