Beloften krijgen het deksel op de neus

Beloften krijgen het deksel op de neus Beloften krijgen het deksel op de neus

De beloftenteams van Eendracht Aalst en Dessel Sport kregen een moeilijk bespeelbare mat voorgeschoteld door de vele regen. Toch kwamen de Ajuinen scherp uit de kleedkamer en kwamen ze verdiend op 1-0 via Hamza
Amazou. Eendracht kon de voorsprong echter niet lang consolideren. Na een verre inworp van Dessel werd de bal in één tijd in het dak van het doel gewerkt. Met een own-doelpunt kreeg Jong Eendracht Aalst vlak voor de rust de 2-1
op een presenteerblaadje aangeboden. Dit was meteen ook de ruststand.

De tweede helft viel het tempo wat terug. De kerels van Marijn Vanderheyden kregen toch enkele grote kansen maar zonder succes. In de slotfase kon
Boris Van Gysegem de wedstrijd alsnog beslissen maar ook hij kon zijn kans niet verzilveren. Een minuut voor affluiten kregen de Ajuinen op een vrijschop nog het deksel op de neus. Een tweede gelijkspel dus voor Eendracht
dat hier twee punten laat liggen. Vrijdag wordt KSK Heist ontvangen om 20u15 op Zandberg.

Jong E.Aalst: Dewit R., Raveydts (65′ Heirman), Claeys, Schoonjans, Geenens J., Gyselinck A., Mayanda, De Koker (75′ Du Champs),
Amazou (72′ De Mol), Emhandi, Van Gysegem.

Doelpunten: 21′ Amazou 1-0, 35′ 1-1, 40′ 2-1 (own-goal), 89′ 2-2.