Beloften niet beloond voor spectaculaire remonte

Beloften niet beloond voor spectaculaire remonte Beloften niet beloond voor spectaculaire remonte

Jong Eendracht Aalst nam een valse start op bezoek bij KV Woluwe Zaventem. Zo keken ze na twaalf minuten al tegen een 3-0 achterstand aan. De Ajuinen schoten wakker en maakten er terug een wedstrijd van. Doelpunten van Steve Bael en Kyan Van Impe zorgden voor een 3-2 ruststand. Eendracht domineerde de tweede helft maar verzilverde slechts twee kansen langs Falko Geenens en opnieuw Kyan Van Impe. Woluwe Zaventem dreigde na de rust één keer maar dat was genoeg voor een 4-4 gelijkspel.

“Op basis van de hele wedstrijd verdienen we de zege.”, reageerde coach Bruno Buyl. “Alleen jammer van de slechte start. Onze voorbereiding was wel niet ideaal, door een file kwamen we pas drie kwartier voor de wedstrijd aan. Maar dat wil ik niet als excuus inroepen.”

Vrijdag 5 december neemt Jong Eendracht Aalst het op tegen RC Mechelen. Aftrap om 20u15 op Zandberg.