Filipovic stelt ervaring ten dienste van EA-jeugd

Filipovic stelt ervaring ten dienste van EA-jeugd Filipovic stelt ervaring ten dienste van EA-jeugd

In het kader van de verdere kwalitatieve uitbouw van de jeugdwerking zal Eendracht Aalst-speler Predrag Filipovic zijn medewerking gaan verlenen aan de opleiding van de oudste jeugdspelers.

Filipovic wordt geen
vaste jeugdtrainer, maar zal minstens één keer per week één of meer spelers van een jeugdploeg apart nemen voor specifieke trainingsoefeningen. “Het kan om individuele oefeningen gaan, of per linie”, aldus Predrag. “We hebben dit
goed doorgepraat met de jeugdvoorzitter, de voorzitter van E.Aalst en de sportief verantwoordelijke. Bedoeling is dat ik mijn ervaring ten dienste stel van de oudere jeugdspelers en de beloften van Eendracht Aalst.”

Gezien
het belang van een efficiënte doorstroming van de EA-jeugd naar het eerste elftal wil de club maximaal inzetten op de best mogelijke jeugdopleiding. “Jonge spelers beter maken, daar gaat het om”, aldus Filipovic. “Ik doe dit graag,
en belangeloos, zonder vergoeding. De club wil dat ik mijn ervaring ten dienste stel van de jeugd, en dat ga ik met heel veel pezier doen.”

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje