ITEA 2016 in beeld

ITEA 2016 in beeld ITEA 2016 in beeld

In het Pinksterweekend vond de achtste editie van het ITEA jeugdtornooi plaats op Zandberg. Zo’n 1.400 toeschouwers kwamen tijdens deze driedaagse de jonge talenten van 96 ploegjes bekijken. RSC Anderlecht was tweemaal aan het feest bij de U7 en U8. In de overige leeftijdscategorieën ging de begeerde ITEA trofee naar AA Gent(U9), SK Lierse(U10), Zulte Waregem(U11) en OH Leuven(U12). De Eendracht-jeugd liet zich ook zien (én horen) met knappe ereplaatsen bij de U9, U10 en U11.

Ken Van Damme en Kevin Van Den Noortgaete waren present bij de prijsuitreiking. Langs de zijlijn ook nog Geoffrey Claeys, Bjorn De Wilde met zijn vrouw Eveline Hoste en ex-judoka Ulla Werbrouck. Naast het veld heerste er opnieuw een gezellige drukte met de terrasjes, een gin-tonic en cavabar, ambachtelijk ijs, snacks en tijdens de middag pasta voor alle spelertjes en begeleiders.

“Een welgemeende dank aan onze sponsors, in het bijzonder de stad Aalst en Jartazi. Evenzeer aan de scheidsrechters, alle aanwezige ploegen voor hun sportiviteit en alle medewerkers van klein tot groot. Tot slot nog een dankwoord aan Patrick Le Juste, want zonder hem was er geen sprake meer van den Iendracht.”, besloot Herbert Lampers van de organisatie.

Foto’s: Guy De Mulder, Kenneth Demaret

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje