Jong Eendracht Aalst onderuit tegen sterk Lommel

Jong Eendracht Aalst onderuit tegen sterk Lommel Jong Eendracht Aalst onderuit tegen sterk Lommel

Jong Eendracht Aalst leverde vorige week een knappe prestatie in de bekerwedstrijd tegen KV Kortrijk. In de slotfase kon de eersteklasser een doelpunt van Falko Geenens nog ongedaan maken. Beloftencoach Bruno Buyl: “Het was een zeer boeiende cupwedstrijd waarbij onze beloften konden rekenen op een twaalfde man. Een delegatie van de Aalsterse spionkop zorgde voor een geweldige sfeer.”

Twee dagen later moest Jong Eendracht Aalst al terug aan de bak op bezoek bij het sterke Lommel United. Over die wedstrijd kunnen we kort zijn want Eendracht kwam overal tekort. Had het te maken met de lange busrit van twee en een half uur of de decompressie na de onterechte bekeruitschakeling? Behalve de eerste tien minuten bakten de jonge Ajuinen er verder niets van. Ze moesten de wet van de sterkste ondergaan, Lommel trok de wedstrijd volledig naar zich toe. De 5-0 eindstand was niet eens overdreven.

Aanstaande vrijdag 24 oktober komen de beloften van Virton op bezoek. Aftrap om 20u15 op Zandberg.

E.Aalst: D’Hauwers, Mayo Kwedi, Wauthy (46’Ardans), Aerts, Geenens J. (46′ Van Ransbeeck), Coppens (46′ Merckx), Van Hauwermeiren (38′ Van Impe), Ndefe, Lapage, De Koker, De Mesmaeker.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje