Geen doelpunten in E.Aalst – Fortuna Sittard

Geen doelpunten in E.Aalst - Fortuna Sittard Geen doelpunten in E.Aalst - Fortuna Sittard

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

De oefenwedstrijd E.Aalst – Fortuna Sittard is woensdagavond op 0-0 geëindigd. Aalst
had de beste kansen, maar scoren lukte niet, deels door wat pech in de afwerking.

Vooral in de eerste helft kwam Eendracht Aalst dicht bij een doelpunt. De beste kansen waren voor De Cuyper en Vandewalle, maar ofwel stond het
doelhout in de weg, ofwel werd de bal nog net van de lijn gekeerd. Behlave een schot dat voorlangs ging, wisten de Nederlanders daar niet veel doelkansen tegenover te stellen.

Een bij momenten vlot voetballend Eendracht Aalst
kon in de tweede helft een aantal hoekschoppen afdwingen, maar echt doelgevaar leverde dat niet op. Van Damme was wel dicht bij een doelpunt toen hij het in minuut vijftig van aan de middellijn met een verre lob probeerde, maar de
Sittardse doelman kon ook die bal nog net in hoekschop verwerken.

Fortuna Sittard toonde zich nauwelijks gevaarlijk, en dreigde enkel even via een kopbal. Tot minuut 69, toen Diaz het met een mooi afstandsschot probeerde,
maar doelman Van Den Noortgaete redde knap.

In de laatste minuut was er nog een opvallende actie van De Cuyper, die Di Gregorio een schietkans aanbood, maar diens schot werd afgeblokt.

Zo bleef het 0-0 in een al bij al