Maak kennis met onze youngsters

Maak kennis met onze youngsters Maak kennis met onze youngsters

Met Julien Devriendt, Jordy De Koker, Mitchell Van Den Meersch, Arthur Lorré en Louis Blankaert laat Eendracht Aalst niet minder dan vijf beloften doorstromen naar de A-kern. Het webteam bracht de vijf youngsters samen en stelt ze aan u voor.

Bij het doelmannenkorps verwelkomen we de 17-jarige Julien Devriendt (1,89m). Hij kreeg zijn jeugdopleiding voornamelijk bij RSC Anderlecht en Eendracht Aalst. Van de keeperstrainingen met Ronny Schollaert stak de Brusselaar de voorbije seizoenen al veel op. Uitkomen is zijn sterkste punt, sneller inspelen een werkpunt. Kevin Van Den Noortgaete bewondert hij voor zijn trainingsintensiteit en focus om steeds beter te worden.

Centrale middenvelder Jordy De Koker(17) mag een rasecht jeugdproduct van Eendracht Aalst genoemd worden. De motor van de beloftenploeg was afgelopen seizoen goed voor 8 doelpunten. Zijn inspelen, recuperatievermogen en inzicht beschouwt hij als sterke punten. Aan positiespel moet Jordy nog schaven, daarvoor neemt hij graag een voorbeeld aan Ken Van Damme.

Mitchell Van Den Meersch(21) is pas sinds nieuwjaar bij Eendracht Aalst. Hij doorliep de jeugdrangen van AA Gent en Sporting Lokeren tot bij de beloften. Luc Van Hauwermeiren wilde de Aalstenaar twee jaar geleden al bij de A-kern halen maar toen vond hij het nog te vroeg. Mitchell is een aanvallend ingestelde flankspeler die het moet hebben van zijn snelheid en techniek. Zijn mentor Danny Veyt volgt hem nog steeds op de voet.

Aanvaller Arthur Lorré(20) koestert een nauwe band met de club. Hij is de kleinzoon van Erik Goethals, Eendracht-voorzitter uit de gouden jaren negentig, en was erbij in Rome, zij het nog in mama’s buik. Na SK Vlierzele en St. Wetteren streek hij 5 jaar geleden neer op Zandberg. De beloftenkapitein vond het voorbije seizoen 22 maal de weg naar de netten. Snelheid is zijn grootste troef.

De laatste in het rijtje is Louis Blankaert(19). De Brusselaar met Congolese roots is een centrumspits met 13 doelpunten achter zijn naam bij Jong Eendracht Aalst. Zijn jeugdopleiding liep langs MVV Maastricht, Ukkel, Ruisbroek en Anderlecht. Zijn voornaamste wapens zijn ook al snelheid en techniek. Een enkelblessure hield hem het laatste deel van vorig seizoen aan de kant maar nu is Louis opnieuw helemaal fit.

Allen hopen ze op speelkansen, het ritme op te pikken en veel bij te leren komend seizoen. Winnen aan duelkracht is het vaakst gehoorde werkpunt. Welkom in de A-kern en veel succes aan onze youngsters!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje