Meeste spelers hopen op thuisduel tegen ex-club

Meeste spelers hopen op thuisduel tegen ex-club Meeste spelers hopen op thuisduel tegen ex-club

Maandagmiddag wordt er geloot voor de 1/16e finales van de Beker van België. ‘Den Iendracht’ mag zich net als twee jaar geleden opmaken voor een duel met een eersteklasser. Die woensdagavond bleek Club Brugge een maat te groot maar ruim 1.800 Ajuinen maakten er een feest van in het Jan Breydelstadion.

Kenny Van Hoevelen wil maar wat graag nog eens op KV Mechelen spelen, in het vernieuwde AFAS stadion. Ook Claeys (Kortrijk), Marmitte (Anderlecht, Club of Standard), De Man (Lokeren), De Coninck (Club Brugge), Diarra (Anderlecht), Van Tricht (KV Mechelen), De Rock (Zulte Waregem) en Mitu (Lokeren) zien hun ex-club graag uit de trommel komen, bij de meesten in een thuiswedstrijd. Een volgelopen Pierre Cornelisstadion met veel ambiance, daar hoopt ook Jonas Van Kerckhoven op.

Captain Kevin Van Den Noortgaete en Falko Geenens hopen net als vele supporters op een verplaatsing naar de Ghelamco Arena van AA Gent. Het Constant Vanden Stockstadion draagt de voorkeur weg van youngster Jordy De Koker. Voor Bigen Yala-Lusala mag het dan weer een bescheiden eersteklasser als Westerlo of Moeskroen zijn. 

Dirk Geeraerd tot slot wil met Waasland-Beveren ook nog een ex-club in de ogen kijken. Het clubbestuur liet de namen van Anderlecht en Club Brugge vallen, al mag het ook een derby tegen AA Gent of Sporting Lokeren zijn.

Wie het wordt, weten we morgen op het middaguur. De loting is live te volgen via onze Facebook– en Twitterpagina.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje