Stagedag 3: Teambuilding op de Kleine Nete

Stagedag 3: Teambuilding op de Kleine Nete Stagedag 3: Teambuilding op de Kleine Nete

Zaterdagochtend werden de spelers opnieuw uit bed gehaald voor een loopsessie. Een paar uur later trokken ze naar het trainingsveld waar de intensiteit verder opgebouwd werd. Positiespel en organisatie in balbezit en balverlies waren nog enkele van de andere accenten.

Na het middagmaal trok de spelersbus op de tonen van ‘Iendracht veroit!’ naar de Kleine Nete in Herentals voor een kajaktocht. Cédric Mitu en Bigen Yala-Lusala kwamen als eersten aan in Grobbendonk (7,3km). De avonturiers, die zich onderweg uitgedost hadden als indianen, bereikten pas veel later het eindpunt. Dirk Geeraerd kwam aan als opperhoofd en zag dat het goed was. Dit moest een teambuilding worden om niet snel te vergeten en dat werd het ook.

Het webteam zorgde ‘s avonds voor een terugblik op vorig seizoen. De coach wou de nieuwe spelers een indruk geven van wat spelen voor Eendracht Aalst betekent. Ze kregen een mix van wedstrijd- en sfeerbeelden, emoties, interviews en krantenkoppen te zien. Zondag staat er nog een laatste training op Kempense bodem geprogrammeerd waarna de ploeg terugkeert naar Aalst. Na een geslaagde stage kan de blik nu gericht worden op de eerste oefenwedstrijden.

Foto’s: Kenneth Demaret

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje