Terugblik op het ITEA jeugdtornooi

Terugblik op het ITEA jeugdtornooi Terugblik op het ITEA jeugdtornooi

In het verlengd pinksterweekend organiseerden SC Eendracht Aalst en Jartazi de zevende editie van het internationaal jeugdtornooi. Niet minder dan 96 ploegen in de categorieën U7 tot en met U12 streden om de ITEA cup. Naast de Belgische topclubs zakten ook teams uit Portugal, Duitsland, Nederland en Luxemburg af naar het jeugdcomplex Zandberg. Onder de 1.500 toeschouwers ook enkele bekende gezichten als Emilio Ferrera, Henk Houwaart en Bart Van Renterghem. De prijsuitreiking werd mee verzorgd door Predrag Filipovic, Ken Van Damme en Matthias Lievens.  Leden van de sfeergroep OPC (Onion Party Crew) kwamen de Eendracht jeugd een hart onder de riem steken wat zeer gewaardeerd werd.

Bij de U9 kon Eendracht Aalst de ITEA cup thuis houden. De overige winnaars waren KV Mechelen(U7), Club Brugge(U8), Zulte Waregem(U10), SC Lokeren(U11) en Lommel United(U12). De fairplay prijzen gingen naar KRC Genk(U7), KV Mechelen(U8), Kester-Gooik(U9), Beerschot-Wilrijk(U10), Lommel United(U11) en Berchem Sport(U12).

Het werd een sportieve, gezellige én sfeervolle driedaagse. Het club- en jeugdbestuur wensen alle medewerkers en sponsors dan ook van harte te bedanken om dit succes mee mogelijk te maken.

Bekijk hieronder nog een aantal sfeerbeelden.

Foto’s: Sébastien Le Lostec

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje