Update samenstelling A-kern 2015-16

Update samenstelling A-kern 2015-16 Update samenstelling A-kern 2015-16

Binnen een kleine week, op maandag 29 juni om 18u00, hervat Eendracht Aalst de training. De voorbije weken werd de basis gelegd voor de samenstelling van de A-kern die momenteel vijftien spelers telt. De komende dagen en weken mogen er nog een viertal inkomende transfers verwacht worden. We geven hieronder alvast een overzicht.

Uit de kern van vorig seizoen zal Regi Van Acker kunnen rekenen op Kevin Van Den Noortgaete, Falko Geenens, Arnaud De Greef, Matthias Lievens, Jonas Bogaerts, Ken Van Damme, Philippe Janssens, Niels Martin, Steve Bael en Stef Van Der Hoeven.

Met doelman Jari Mertens, Arno Ardans, Jelle Geenens, Lucas Coppens en Kyan Van Impe worden er vijf beloften opgenomen in de A-kern.

Naast de reeds bekende uitgaande transfers zullen Mike Smet en Ratko Vansimpsen de club nog verlaten. Gianni De Neve kan naar Deinze maar er wordt nog onderhandeld over een transferprijs.

De sportieve staf kijkt verder nog uit naar een viertal aanwinsten waaronder een aanvaller en een linksachter.

Ondertussen liepen er al heel wat abonnementsaanvragen binnen voor het komende seizoen. De voorrangsperiode op de zittribune loopt tot en met 17 juli. Vanaf 27 juli kunnen de abonnementen afgehaald worden op het secretariaat. Meer info en bestellingen via onze abonnementspagina.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje