Versterkt STVV domineert beloften

Versterkt STVV domineert beloften Versterkt STVV domineert beloften

STVV, met zeven profs aan de aftrap, was maandagavond een maatje te groot voor een veel jonger Eendracht Aalst. De thuisploeg domineerde bijna de hele wedstrijd met telkens twee doelpunten in elke speelhelft. Eendracht deed meer dan haar best om het hoge tempo, vooral in de snelheid van uitvoering, te volgen. Zo kwamen de Ajuinen er toch regelmatig goed uit, wat ook wat kleine kansen opleverde. Op het halfuur kwam Jong Eendracht Aalst bijna op gelijke hoogte maar de strafschop van De Koker werd gestopt. De volgende aanval van Sint-Truiden leverde meteen de 2-0 ruststand op. 

In de tweede helft hetzelfde scenario, met de thuisploeg als de betere. De score werd nog verder uitgediept tot een 4-0 eindstand. “Deze partij was toch een goede leerschool voor het zeer jonge Eendracht Aalst.”, aldus beloftencoach Bruno Buyl.

Aanstaande vrijdag 12 september komt White Star Bruxelles op bezoek, aftrap om 20u15.

E.Aalst: D’Hauwers, Geenens J., Geenens F. (46′ Van Holsbeeck), Ardans, Wauthy (Lenten), Coppens (70′ Ndefe), Merckx, Van Hauwermeiren (60′ Mayo Kwedi), Lapage, De Koker, Koulibaly.

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje