Achter de schermen bij de sfeergroep

Achter de schermen bij de sfeergroep Achter de schermen bij de sfeergroep

De fandag staat voor de deur. Na de opening van de Frietmobiel, de fanshop en het springkasteel op het middaguur start de Onion Party Crew om 12u30 met de eerste activiteit, een bandieri- en vlaggenworkshop.

Jens Van der Kelen geeft tekst en uitleg. “Alle supporters kunnen ons aanspreken met eigen ontwerpen en ideeën. Wij kunnen hen begeleiden door het aanbieden van beamers, stof, pvc buizen en tape. OPC beschikt reeds over een resem ontwerpen en sjablonen die mogen overgenomen worden, alsook in andere ontwerpen vrij gebruikt kunnen worden. De supporters kunnen zich laten bijstaan door OPC-medewerkers. Bij jongere supporters kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor het uittekenen van de lijnen en de supporter voor het inkleuren zorgt. Nadat de vlag of de bandiero gemaakt en gedroogd is, kan deze vrij meegenomen worden en gebruikt worden tijdens de wedstrijd.” De clubfotografen zullen het nieuwe werk ook in beeld brengen.

OPC laat met sfeeracties al een aantal jaren staaltjes van hun kunnen zien aan de Belgische voetbalwereld, niet alleen in het eigen Pierre Cornelisstadion maar ook op de verplaatsingen. Hieronder een impressie van hun werk.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje