De hele reeks Eendrachters zondag te koop

De hele reeks Eendrachters zondag te koop De hele reeks Eendrachters zondag te koop

De complete verzameling van alle Eendrachters van dit seizoen (16 edities) zal zondag verkrijgbaar zijn in de fanshop voor 20 euro zolang de voorraad strekt. Wie nog een vorig exemplaar ontbreekt kan dit aankopen voor 2 euro. De covers van alle edities zijn hieronder te vinden.

In de laatste editie staat kapitein en boegbeeld Predrag Filipovic centraal. Hij heeft zich altijd goed verzorgd en zweerde bier altijd af. Tot na die ene wedstrijd… Flipo vertelt tegenover welke wereldtoppers hij ooit op het veld stond. En wat zijn vaste rituelen zijn voor een wedstrijd. Het buitenlands aanbod komt ook ter sprake. In het voorwoord verklapt voorzitter De Roose een thuiswedstrijd tegen een eersteklasser op 5 juli. Verder in het blad is Karel Bosteels aan het woord over het commerciële luik van onze club. Een oud-speler bracht vorige week Schoon volk mee naar de benefietwedstrijd. En u komt nog te weten wie de laatste Supporters en Medewerker van de week zijn.

De nieuwe Eendrachter is zondag verkrijgbaar voor 2,50 euro aan de toegangspoorten van het stadion, alsook in de fanshop, de kantines en vanaf zaterdag op Zandberg.

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje