Kevin Janssens centraal in Den Eendrachter

Kevin Janssens centraal in Den Eendrachter Kevin Janssens centraal in Den Eendrachter

In de nieuwe Eendrachter leren we Kevin Janssens beter kennen. Onze linkerflankspeler heeft het onder andere over de lange autoritten, zijn vrije tijd én in welke gedaante hij binnenkort naar Carnaval trekt. We komen ook te weten waarom hij kans zou maken op een job in het houtbedrijf van de voorzitter. 

Manager Yannick Van Aken geeft in het voorwoord twee primeurs van evenementen die de volgende maanden zullen doorgaan in het Pierre Cornelisstadion. Trainer Chris Janssens geeft uitleg bij de uitleenbeurt van Niels Martin aan Berchem en heeft het ook nog over Tevin Kabeya. 

Het Schoon volk van de week werd opnieuw in de buurt van de fanshop gespot. We maken nader kennis met onze ticketing verantwoordelijke. En er is een jonge Supporter van de week. Tot slot blikken we terug op de wedstrijd tegen Eupen van vorig jaar. Den Eendrachter is zondag verkrijgbaar voor 2,50 euro aan de toegangspoorten van het stadion, alsook in de fanshop, de kantines en vanaf zaterdag op Zandberg. Wie één van de vorige edities gemist heeft kan daarvoor nog terecht in de fanshop.

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje