Op naar een sfeervolle en veilige derby!

Op naar een sfeervolle en veilige derby! Op naar een sfeervolle en veilige derby!
Onze spelers zullen zondag ruim 1.500 supporters meekrijgen in hun kielzog voor dé derby van de Denderstreek. Het clubbestuur doet een warme oproep naar alle supporters om zich, zowel binnen als buiten het stadion, luidruchtig maar respectvol te laten opmerken. Het moet een sfeervol, sportief én veilig voetbalfeest worden!
 
De veiligheidsdiensten delen nog de volgende informatie mee. Er zijn extra rijtuigen aangevraagd voor de trein van 13u07. In het slechtste geval kan enkele minuten later nog een andere (kleine) trein genomen worden. De aangevraagde corteo mag doorgaan en is gepland te vertrekken om 13u30 aan de achterzijde van het station van Denderleeuw. De voorzijde van het station zal niet toegankelijk zijn. Voor de terugweg wordt gevraagd de trein van 17u10 te nemen. Dit geeft jullie de kans om na de ‘overwinningsliederen’ in groep terug te keren, aldus nog de Aalsterse politie.
 
In het stadion worden geen (rug)zakken of (hand)tassen toegelaten, er is ook geen opbergmogelijkheid. Bij de ingang zullen er extra controles zijn. Verdachte gedragingen in de directe omgeving van het stadion zullen extra aandachtig opgevolgd worden. Ongeoorloofde voorwerpen waaronder én vooral pyrotechnisch materiaal en voetzoekers zullen onmiddellijk in beslag worden genomen.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje