Reisweg en parking Marcel De Kerpelstadion

© Eendracht Aalst

Zondagmiddag trekken we naar het veld van RFC Wetteren. Door de WK-finale wordt de wedstrijd reeds op gang gefloten om 13u30. Als gevolg van wegenwerken op de Zuidlaan is het Marcel De Kerpelstadion slechts via één toegang te bereiken, meer bepaald via de Massemsesteenweg.

Om die reden is de voorziene reisweg voor de spelers- en supportersbussen van Eendracht Aalst opgelegd via de Brusselsesteenweg en Massemsesteenweg. Ook de supporters die met eigen vervoer zullen afzakken naar de wedstrijd, worden verzocht deze reisweg te nemen (en niet de route via de Zuidlaan waar de stadiontoegang gesloten is).

Parking

De parking voor de bussen van Eendracht Aalst is voorzien op de parking van Safti, aan de kant van het voetbalterrein van RFC Wetteren. De Eendracht-supporters die met eigen vervoer komen, mogen de overige parkeerplaatsen innemen. ‘Parking bezoekers’ zal ook gesignaleerd zijn op een lichtkrant. Indien deze parking volzet is, kan je ook nog terecht op de parking van Carrefour, iets verderop (Zuidlaan 115).

Iendrachters allen op post voor de laatste opdracht van 2022!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje