Sfeervak in de hoofdtribune komt er aan

Sfeervak in de hoofdtribune komt er aan Sfeervak in de hoofdtribune komt er aan

De raad van bestuur heeft deze namiddag het voorstel van de vzw Supporters Eendracht Aalst om een sfeervak te maken in vak E van de zittribune goedgekeurd, op voorwaarde dat er een honderdtal supporters deel gaan uitmaken van het sfeervak.

Sinds de afbraak van onze legendarische staantribune kon onze twaalfde man tijdens de wedstrijden niet meer zo nadrukkelijk op het voorplan treden. Het clubbestuur en de vzw Supporters Eendracht Aalst willen nu de sfeer van weleer terugbrengen in het Pierre Cornelisstadion. De oefenwedstrijden tegen AA Gent en Cercle Brugge waren daar reeds geslaagde repetities van. De supporters hopen onze verjongde ploeg hiermee een extra duw in de rug te geven.

Het sfeervak komt in een deel van vak E, de abonnementsprijs zal er 180 euro bedragen. Tickets op de wedstrijddag zullen verkocht worden voor zover er nog plaatsen zijn in het sfeervak. Supporters met een abonnement in vak K kunnen nog wijzigen indien zij dat wensen, mits een opleg van 60 euro. Zij kunnen voor een upgrade naar het sfeervak best langskomen op het secretariaat.

De club zal contact opnemen met de huidige abonnees uit vak E. Zij die niet naast het sfeervak wensen te zitten krijgen een volwaardig alternatief aangeboden.

De makkelijkste manier om een abonnement te bestellen is via deze website. Op de abonnementspagina kan je nog eens een overzicht van de tarieven bekijken, daar kan je verder doorklikken naar de bestelpagina. Vermeld zeker “sfeervak” bij je reservering in vak E. De betaling gebeurt per overschrijving. Je kan ook terecht op het clubsecretariaat elke weekdag van 13u tot 17u30. Daar kan contant of via bancontact betaald worden. Ook op de fandag zondag kan je op het secretariaat terecht voor info, bestellingen of afhalingen.

Iendracht veroit!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje